Hvem er jeg?

Mit professionelle liv: 
Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med mennesker. Er uddannet plejehjemsassistent, og har i mere end 25 år arbejdet i primærsektoren. De første mange år som en del af hjemmesygeplejen i Randers Kommune. Som plejehjemsassistent er jeg uddannet til at have et holistiske menneskesyn, og har udover de almene sygeplejeopgaver altid arbejdet på at finde borgers ressourcer for på den måde at sundhedsfremme, forbygge og rehabiliter.

jeg har gennem hele mit arbejdsforløb arbejdet med nysgerrighed og læring. Har været gruppeansvarlig, vejleder, mentor, og praktikansvarlig. Og har altid haft den overbevisning at alle kan vi noget, alle har vi potentiale og det vi gør godt skal vi gøre noget mere af.

Jeg har taget en del kursuser i ledelse, motivationarbejde, vejledning, sparring og supervision. Jeg har en medfødt evne til at indgå i relationer, se potentiale og få andre til at få det bedre med sig selv. Med tiden blev det vigtig for mig at få bygget et mere teoretisk fundament på. Derfor lå NLP lige til højrebenet for mig.  Tog derfor først en enneagram-coach uddannelse, siden en 3 årig NLP coach uddannelse, og sidst en 4 årig NLP psykoterapeaut uddannelse. Jeg modtager løbende supervision, samt opgraderer min viden igennem forsat uddannelse, kurser, workshops og lignende.

Arbejder pt. for Område Nord Randers kommune med kvalitetssikringsarbejde som UTH tovholder,- samt med coaching og trivsel udfra devisen at arbejdsglæde skaber lykke og det kan måles direkte på “bundlinen”

Mit private liv: 
Jeg er indfødt Randusianer. Elsker min by, dens omgivelser og mit netværk. Jeg bor i midtbyen med min kæreste. Er stolt mor til 2 stærke drenge. Jeg kan være barnlig nysgerrig som en 5 årig, eller være vis som en 100 årig, men befinder mig som oftest på en balance midt i mellem. Er uddannet i livets skole. Jeg har prøvet det meste på egen krop og sjæl. Død, tab, kritisk sygdom, traumer, skillesmisse, almene kriser og sorger og den opdragende forældrerolle. Jeg er født som tumledukke, prøv at  vælte mig, jeg rejser mig altid igen. Jeg er holistisk, tror på sammenhænge, meninger og på “tro, håb, kærlighed og ærlighed”