Referencer

Annette Elsborg Holck
Centerleder Område Nord i Randers Kommune
Samarbejdsrelationer/coaching – Jeannette Krogh

Jeg har gennem de sidste år haft samarbejde med Jeanette i forhold til det at udvikle og styrke personalekompetencerne, fagligheden og ikke mindst refleksionerne i arbejdet omkring borgere med misbrug, kognitive dysfunktioner og forskellige former for senhjerneskader.

Jeanette har med coachende tilgang og passende forstyrrelser stillet nysgerrige spørgsmål, som har givet refleksioner hos personalet. Jeanette har været tovholder omkring specifikke borgere. Hun har stillet krav til personale, med sædvanligt glimt i øjet.
Jeanette har opnået resultater, hvor medarbejderne med fornyet viden og ressourcer formår at møde borgerne med ændrede, positive tilgange.
Jeannet møder alle med en positiv, energisk og overskudsagtig tilgang, som hurtigt smitter af på deltagerne.

Jeg kan varmt anbefale Jeanette som sparringspartner, før situationer/samarbejde bliver uoverskuelige. Det gælder alt i forhold til kolleger, borgere, situationer i hverdagslivet, privat såvel arbejdsrelateret.

 

Tina Bay Sørensen 
AMR Randers kommune 
I forbindelse med kommunes aktive indsats for at mindske sygefraværet hos de kommunalt ansatte har vi bla. brugt Jeannette på flere tema-eftermiddage
Jeannette kan få os til at tænke positivt. Hun er lidt provokerende, men på en god måde. Og man kan ikke lade være med at grine lidt af sig selv eller hinanden.
Vi har snakket arbejdsmiljø. Hvad er arbejdsglæde og hvordan får vi øget den inden for de politiske vilkår og rammer der nu engang.
Hvad betyder glæden for os,  og ikke mindst for de borger vi skal yde omsorg for.
Vi har snakket “spejl”. Hvem vil du du gerne selv se i spejlet ? Og hvad vil vi gerne smitte med når vi møder hinanden og borgerne.
Vi har snakket om at se muligheder i stedet for begrænsninger, og hvad det gør for os at anskue opgaverne på den måde. Hvordan kan vi bruge vores energi og ressourcer bedst.
Vi har snakket eget ansvar i forhold til at holde sig rask. Og hvad kan du selv gøre.
Det har altsammen været rigtig godt og sat mange tanker igang.Vi har også brugt Jeannette til team supervision. Vi har haft stor udskiftning, omlægninger, nedskæringer og det har været nogle udfordrende år. Og ind imellem mistede vi lidt pusten, og troen på at vi kunne gøre det her godt nok.
Vi har stor tillid til Jeannette. Hun er nærværende og lyttende. Og det har været rigtig godt med et “fri rum” hvor vi måtte sige alt.
Hun er rigtig god til at holde fokus og struktur på møder. Og vi når altid i mål på en eller anden måde.
Vi har snakket respekt for hinanden og vores forskellige opgaver. Og hvorfor vi er forskellige, hvorfor vi hører og ser ting forskelligt. Og i dag forstår vi bedre hinanden, og ved at hvis noget ikke virker, skal vi sige eller gøre det på en anden måde.
Vi er har større tro på os selv igen, og ved vi alle gør vores bedste for at borgerne har så godt et liv som muligt. Jeannette er et lille positivt væsen. Som jeg kun kan anbefale du møder.

 

Line Rosborg Hansen
TR Randers kommune
Jeg har deltaget i team-supervision med Jeannette. Vi har arbejdet med forståelse for hinandens forskelligheder, kommunikation, og arbejdsmiljø. Personligt havde jeg haft meget stor gavn af hendes positive tilgang, og min daglige negative tanker blev ændret til noget positivt. Jeannette såede et stor frø i mig i forhold til min selvtillid. I forhold til gruppen synes jeg dynamikken blev ændret markant til det bedre, og vi fik en meget større forståelse og respekt for hinanden både fagligt og menneskeligt, og for de opgaver vi hver især har.

 

Ina Rudbeck Tommerup
Jeg har gået i terapi hos Jeannette, og det har givet mig en tro på mig selv, og en masse redskaber, som jeg kan bruge i min færden fremad.
Hun er et helt igennem fantastisk menneske, som formår at sætte sig helt ind i det menneske, som hun skal hjælpe. Hun er sød, venlig, imødekommende, ekstremt engageret, strålende, og alt det smitter af på en. selv når man har det aller dårligst . Når man går fra en terapi time med Jeannette, så er man fyldt med glæde, energi, og ikke mindst troen på det hele nok skal gå i orden, og det betyder virkeligt noget når man er langt langt nede.
Jeg kan kun anbefale ALLE i allerhøjeste grad, at man vælger Jeannette som terapeut, fordi det virkeligt rykker noget i dig. Uanset hvor dybt og hvor langt du føler dig nede, så vil hun hjælpe dig med at se der er et lys, og at du vil kunne komme igennem.

 

Kirsten Sørensen
Min bedste investering i mig selv.
Jeg er meget taknemmelig for “gaven” fra min mor som du hjalp mig med at finde.
Og efter jeg efterfølgende er begyndt at læse omkring sorg kan jeg se du har fuldstændig styr på din teori. Tak for inspirationen til at gå den vej.
Jeg vil gerne anbefale alle at gå i terapi ved dig.

 

Line M Therkelsen
Social og sundhedsassistent Ældrecentret Bakkegården
Jeg kan varmt anbefale Jeannette som coach. Hun er yderst kompetent til sit arbejde og har en stor viden, hvilket gør at jeg altid har følt mig i tryg i hendes hænder. Udover at være kærlig, omsorgsfuld og empatisk, er hun også helt nede på jorden. Hvilket har gjort at jeg hurtigt kom til at slappe af i hendes selskab og føle mig tilpas. Jeannette har lært mig mange ting om livet. Hun har været der når jeg har skulle tage nogle svære valg og vigtigst af alt har hun lært mig at det er MIG der skal tage valget. Hun har hjulpet mig med at finde ud af hvad der har værdi for mig og hvad jeg kan bruge den viden til. Hun har gang på gang fortalt mig, hvor god, dygtig, smuk og fantastisk jeg er som menneske.  Det har gjort at jeg nu tror på mig selv. Tror på jeg er god nok. At jeg også er noget værd. Jeg har med Jeannette arbejdet med mine issues ift. Kærlighed, parforhold, barndom, job, familie, selvværd, tankemylder, stress og angst. Jeannette har ved hver eneste session været nærværende, interesseret, empatisk og selv fået mig til at finde frem til løsningen på de spørgsmål jeg har haft. Jeg går forsat hos Jeannette og jeg vil varmt anbefale hende som coach!

 

Charlotte Dahl
Demensnøgleperson Aldershvile Ældrecentret

Reference i forhold til nogle samtaler jeg har haft hos dig: Du har formået at provokere, skubbe til mine antagelser af hvad man “ikke” kan gøre. Det har du gjort med din både analyserende, reflekterende og pokkers provokerende, men samtidig respektfulde måde.

Du har givet mig REDSKABET, som formår at “beskytte” mig mod tidligere kolleger, som ikke havde en ligeværdig kommunikation.

 

Dorthe Brunhøj
Jeannette er en fantastisk lærer. Fik mig til at føle mig fantastisk. Efter mange år med mange udfordringer og til sidst følte jeg mig ikke sikker på mig selv. Det fik Jeannette og jeg vendt. Idag ved jeg hvem jeg er. Masser af « pas på mig selv». Tak Jeannette.