Sandheden er, at stort set alle har råd til coaching ! 

Vi har pudsigt nok altid råd til det, der opfylder vores behov, det der indfrier vores drømme, det der fjerner vores smerte eller frustrationer.

Hvis din bil advarsels lamper begynder at blinke kører du den formentlig til en uddannet mekaniker for at kigget på hvad der er galt, eller måske er du en da typen som overholder og betaler for regelmæssige eftersyn uden at lamperne blinker.
Skylder du dig selv den samme opmærksom og seriøsitet ?
Sandheden er at vi mennesker gerne betaler for det, der er vigtigt for os. Vi siger, at vi ikke har råd til det ene, hvorefter vi vender os om og køber det andet.

Vi siger til vores børn,- Nej, det har vi ikke råd til” og alligevel lader vi efter nok plageri os lokke til at købe et eller andet unnødigt, som pludselig ikke synes så dyrt alligevel.
Eller man under sig selv en daglig LATTE til kun 40 kr., som man da synes, man har råd til, unden at tænke over det ender med, at man har drukket kaffe for intet mindre end 8000 kr. på et år.
Eller den årlige sommerferie og/eller skiferie, som man VIL have råd til, fordi ”det er så vigtigt for os at få en pause fra hverdagen og hygge os sammen som familie”.

Eller den dyre kjole som bare er nødvendig for at kunne komme med til julefrokosten og gøre indtryk på de andre. Eller vandvittige dyre rynkecreme, som lover at vi kommer til at se yngre ud, og som vi derfor mener, er livsnødvendig at have.
osv. osv.